Vaša korpa (0)

Politika privatnosti

DOSTAVLJANJE INFORMACIJA KNJIŽARI ALEKSANDRIJA

Mi čuvamo Vaše lične informacije u KNJIŽARA ALEKSANDRIJA bazi podataka samo ukoliko ih Vi lično dostavite nama. I u slučaju da su one javno dostupne na internetu ili drugom mestu, a njihovo čuvanje nije u suprotnosti sa zakonom. Na primer u koliko kupite proizvod, možemo sačuvati Vaše ime i prezime, adresu, broj telefona, broj kreditne kartice, broj računa, email adresu i slično. Takođe zadržavamo pravo da sačuvamo i informacije, kao što su tip web pretraživača, URL sajta sa koga ste došli do nas, naziv internet provajdera ili ISP, informacije o operativnom sistemu koji koristite, internet protokolu, IP adresi.

KOMUNIKACIJA SA KNJIŽARA ALEKSANDRIJA

Ukoliko komunicirate sa putem web sajta, zadržavamo pravo da sačuvamo sve informacije koje nam dostavite.

NA KOJI NAČIN KNJIŽARA ALEKSANDRIJA PRODAVNICA UPOTREBLJAVA VAŠE PODATKE

Primarno za naše interne potrebe, kao što je podrška, održavanje, analiza i poboljšanje usluga KNJIŽARA ALEKSANDRIJA PRODAVNICE i web sajta, ispunjavanje zahteva korisnika za informacijama, proizvodnju i isporuku proizvoda koje poručite i za potrebe korisničke podrške.

Ostale informacije koristimo za praćenje upotrebe web sajta KNJIŽARA ALEKSANDRIJA i za druge interne potrebe, kao što je pružanje usluga, održavanje, analiza, nadogradnja, i poboljšanje www.knjizara-aleksandrija.com usluga i web sajta. Nećemo odati Vaše lične informacije trećim licima bez Vašeg odobrenja.

ZAŠTITA LIČNIH PODATAKA

Kada god od Vas dobijemo Vaše lične podatke, koristimo komercijalno isplative alate da bi smo ih zaštitili od neautorizovanog pristupa ili prikazivanja, ali nismo osiguravajuća kuća koja osigurava Vaše privatne informacije. Shodno tome ne snosimo odgovornost za sigurnost Vaših podataka, prikazivanje Vaših podataka usled grešaka u prenosu podataka, neautorizovanih hakerskih napada trećih lica, ili činilaca i lica van naše kontrole i jurizdikcije.

KOLAČIĆI I TRAKERI(WEB SLIKA)

Kolačić je mali fajl smešten u memoriju Vašeg računara obično na hard disk. Većina web sajtova koriste kolačiće. Koristimo kolačiće da bi smo pratili upotrebu KNJIŽARA ALEKSANDRIJA PRODAVNICE i usluga koje nudimo, te da bi smo unapredili usluge koje nudimo korisnicima, i dozvolili Vam da se ulogujete i koristite usluge www.knjizara-aleksandrija.com

BEZBEDNOST

Bezbednost Vaših ličnih informacija je važna za nas. Kada unosite osetljive podatke kao što su broj kreditne kartice ili JMBG u naše registracijske ili forme za naručivanje, mi kodujemo takve informacije upotrebom SSL protokola ili adekvatnih protokola za zaštitu podataka. Pratimo generalno prihvaćenje industrijske standarde da bismo zaštitili Vaše lične informacije poverene nama, i u slučaju prenosa informacija, kao i slučaju njihovog skladištenja. Vi znate da ni metod prenosa niti metod skladištenja takvih informacija nije 100% siguran. Zbog toga ćemo se truditi da primenimo komercijalno prihvaćene standarde zaštite Vaših ličnih podataka, ali ne možemo garantovati njihovu apsolutnu sigurnost.

PRISTUP SAJTOVIMA TREĆIH LICA

Možete pristupati drugim sajtovima direktno sa našeg web sajta. Politika privatnosti KNJIŽARA ALEKSANDRIJA PRODAVNICE ne važi na ovim drugim sajtovima. Mi ne možemo kontrolisati kako će treća lica koristiti Vaše podatke koje im pružite, pa bi prethodno trebali detaljno pregledati njihovu politiku privatnosti pre upotrebe takvih sajtova ili pre davanja bilo kakvih informacija sajtovima koji nisu u sastavu www.knjizara-aleksandrija.com

ZAŠTITA DECE

KNJIŽARA ALEKSANDRIJA usluge su namenjene korisnicima koji imaju više od 13 godina. Zbog toga nećemo, u koliko imamo takvu informaciju, koristiti lične informacije dece mlađe od 13 godina. Odnosno, obrisaćemo sve takve podatke iz naše baze podataka u koliko na njih i naiđemo.

Posetioci između 13 i 17 godina mogu korsititi KNJIŽARA ALEKSANDRIJA usluge pod nadzorom roditelja ili staratelja. Ukoliko imate između 13 i 17 godina, Vi, Vaši roditelji, staratelji, mogu zahtevati deaktivaciju Vašeg naloga ili brisanje Vaših ličnih informacija iz naše baze podataka i prekid komunikacije sa nama.

PREKID KOMUNIKACIJE SA KNJIŽARA ALEKSANDRIJA PRODAVNICOM

Nudimo mogućnost otkazivanja upotrebe Vaših ličnih informacija za određene svrhe. Na primer ukoliko platite uslugu ili proizvod, a ne želite da primate bilo koje dodatne informacije, marketinške materijale od nas, možete nas kontaktirati ili naznačiti u formi za naručivanje.

Ukoliko Više ne želite da primate naše novosti i promotivni materijal možete nas obavestiti putem emaila info@knjizara-aleksandrija.com ili putem kontakt forme.

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije. Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Povraćaj sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, KNJIŽARA ALEKSANDRIJA je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice