Vaša korpa (0)

O nama

Knjižara Aleksandrija - O nama
Dobrodošli u Knjižaru Aleksandrija - Gde Reči Oživljavaju Maštu

Naša Priča

Dugogodišnji zaljubljenici u pisane reči, Knjižara Aleksandrija je mesto gde se stranice knjiga stapaju sa čarobnim svetom čitanja. Smestili smo se u srcu Kraljeva, u ulici Olge Jovičić Rite 14/1, deleći ljubav prema knjigama sa našim sugrađanima već niz godina.

Kroz godine, poslovali smo sa entuzijazmom na popularnim internet portalima za prodaju novih i polovnih stvari kao što su KupujemProdajem, Limundo i Kupindo. Deljenjem stranica omiljenih priča sa našim korisnicima, stvorili smo zajednicu koja ceni moć reči. Međutim, sada je došlo vreme za veliki korak napred - korak ka stvaranju vlastite internet prodavnice koja će biti virtuelni dom za sve ljubitelje knjiga.

Dodatno, naša usluga otkupa knjiga je način da knjige koje su doživele svoju priču kod jednog vlasnika, pronađu novi dom i priliku da inspirišu nove ljude. Detalji o načinu otkupa i uslovima nalaze se na posebnoj stranici, gde se brinemo o svakoj knjizi kao o delu bogate literarne baštine.

Dobrodošli u Knjižaru Aleksandrija, gde svaka knjiga nosi svoju priču, a svaka stranica oživljava maštu. Uživajte u čitanju i istraživanju, i budite deo naše zajednice koja ceni moć reči.

Naša Vizija

Naša vizija je jednostavna - želimo da knjige ostanu večno prisutne u svakodnevnom životu ljudi. U svetu brzih promena, tehnološkog napretka i virtuelnih svetova, verujemo da su knjige utočište uma i duše. Želimo da Knjižara Aleksandrija postane digitalni kutak gde se istinsko čitalačko iskustvo neguje i gde se svako može izgubiti među stranicama omiljenih autora i dela.

Naša Misija

Naša misija je da pružimo širok spektar knjiga - od najnovijih izdanja do vrednih antikviteta, kako bi zadovoljili ukuse svih generacija čitalaca. Naša internet prodavnica je više od mesta kupovine - to je prostor gde se dele preporuke, gde se razmenjuju misli i gde se rađaju nove čitalačke avanture.

Naši Ciljevi

Jedan od naših osnovnih ciljeva je da omogućimo pristup knjigama svima, bez obzira na geografsku lokaciju. Želimo da stvorimo mostove između stranica i srca čitalaca, pomažući im da otkriju nove svetove i prošire svoje horizonte.