Vaša korpa (0)

Otkup knjiga

Kupujemo sve vrste knjiga, osim školskih udžbenika i lektira. Jednostavan dogovor i brza komunikacija. Možete nas pozvati, pisati na mail ili viber. Pregledajte i sortirajte knjige koje želite da prodate, poželjno bi bilo da knjige nemaju velika fizička oštećenja, tragove vlage i slično. Navodite se time da ono što ne biste sami kupili što se tiče fizičkog stanja knjige ne bi kupio ni neko posle vas. Što se tiče žanra i tematike, interesovanja su različita, ono što je za nekog nezanimljiv sadržaj knjige za nekog je neprocenjivo blago.

Fotografišete i pošaljite nam slike. Ukoliko prodajete celu kućnu biblioteku, mogućnost dolaska i procene iste na licu mesta. Kada slikate bitno je da se na fotografijama vide naslovi tako da ne morate svaku knjigu posebno fotografisati, možete nam predložiti vašu cenu što je uvek korisno za procenu, na kraju to su vaše knjige. A mi ćemo sa naše strane pregledati, proceniti i javiti se sa ponudom uz relevantno objašnjenje da li se knjige koje nudite isplate za otkup vama i dalju prodaju nama.

Najbitnije je obostrano zadovoljstvo i nikako zanemarljiva činjenica zadovoljstvo krajnjeg kupca odnosom stanja i cene kupljenog, a knjige sa vaše police će pronaći svoje mesto na polici novih vlasnika koji će ih pročitati i čuvati isto kao i vi. Ukoliko vam je jednostavnije, uvek nas možete kontaktirati pozivom na broj telefona, spremni smo za svaku vrstu dogovora. Uglavnom dolazimo na kućnu adresu, plaćanje je odmah po preuzimanju, bilo gotovinom ili uplatom na račun, za manji broj knjiga uz prethodno poslate slike mogućnost dogovora oko slanja istih kurirskom službom o našem trošku.