Vaša korpa (0)

Bojana Ostojić Osnovi marketinga

Bojana Ostojić Osnovi marketinga


1,320.00 RSD
1,254.00 RSD

Autor:: Bojana Ostojić, Milutin Pećić, Jelena Ružić
Žanrovi:: Domaći pisci, Marketing i menadžment
Izdavač:: Miba Books
Godina izdanja:: 2021.
Broj strana: 415
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Format: 20 cm

„Kao neko ko podučava studente, ali se istovremeno i dugi niz godina praktično bavi komunikacijama, uvek sam u potrazi za dobrim knjigama na srodne teme. Knjiga Osnovi marketinga nudi pregled dosadašnjih uvida na temu marketinga. Međutim, ova knjiga nije samo sveobuhvatan pregled evolucije modernog marketinga već i dobro osmišljeno sredstvo koje pruža dragocene uvide o upravljanju marketingom.

Iako je knjiga Osnovi marketinga uglavnom namenjena studentima, može biti jednako zanimljiva i važna profesionalcima iz ove oblasti, praktičarima i predavačima. Pruža detaljne informacije o različitim, dobro poznatim aspektima marketinga, kao što su poznavanje tržišta, ponašanja potrošača i elemenata marketing miksa. Posebno je istaknut značaj marketing istraživanja, što smatram da je od izuzetne važnosti. Pored marketinga, u knjizi su pojašnjene i promotivne aktivnosti, lična prodaja, PR i sponzorstvo. Dat je osvrt na digitalni direktni marketing, kao savremeni marketing koncept u okviru koga autori posebno objašnjavaju imejl marketing, mobilni marketing, f-marketing, s-marketing i viralni marketing.

Knjiga Osnovi marketinga nije jedna od onih teško razumljivih i izuzetno tehničkih knjiga, već je napisana jednostavnim jezikom pa je mogu razumeti i početnici. Kao što autori navode u knjizi, savremeni marketing se odnosi na vrlo širok spektar poslovnih aktivnosti, te verujem da bi svako ko pročita ovu knjigu mogao da kreira sopstvenu marketinšku strategiju i da unapredi svoje poslovanje.“

prof. dr Danijela Lalić,
redovni profesor na Fakultetu
tehničkih nauka u Novom Sadu

2/20

Slični proizvodi

Nekoliko nasumično odabranih proizvoda za Vas.

Polovna bez oštećenja
Nema na stanju
Polovna bez oštećenja
Nema na stanju
Polovna bez oštećenja
Nema na stanju
Polovna sa vidljivim znacima korišćenja