Vaša korpa (0)

Jovica Đurđić Kalina i morski konjić

Jovica Đurđić Kalina i morski konjić


449.00 RSD

Jovica Đurđić Kalina i morski kojić
Tvrdi povez
Izdavač Bookland

"Jovica Đurđić Kalina i morski konjić" je nevjerojatna avantura namijenjena mladim čitateljima, napisana s ljubavlju i maštom. Ova šarmantna priča pruža putovanje kroz fantastičan svijet mašte, istovremeno podučavajući važne životne lekcije.

Glavni lik, dječak Jovica Đurđić Kalina, je simpatičan i znatiželjan dječak koji se upušta u izuzetno uzbudljivu pustolovinu. Dok istražuje morske obale, Jovica neočekivano otkriva tajanstvenog morskog konjića, predivno stvorenje koje ga vodi u svijet ispunjen čarolijom i avanturom.

Uz morskog konjića kao svog vodiča, Jovica će se suočiti s izazovima, pronaći hrabrost u sebi i naučiti važnost prijateljstva, poštivanja prirode i očuvanja okoliša. Putovanje kroz ovo čarobno putovanje otvorit će mu oči za ljepotu i čuda koja su svuda oko nas, potičući čitatelje da cijene prirodu i razvijaju svoju maštu.

Napisana sa šarmom i razumijevanjem za dječju maštu, ova knjiga donosi priču koja će oduševiti mlade čitatelje. Sve stranice knjige su oživljene bogatim opisima, slikama koje mame maštu i nezaboravnim likovima. "Jovica Đurđić Kalina i morski konjić" je knjiga koja će oplemeniti čitateljeve snove i nadahnuti ih da sanjaju velike snove i krenu na vlastite avanture.

Uzmite "Jovica Đurđić Kalina i morski konjić" i pripremite se za nezaboravno putovanje kroz čudesni svijet mašte, koji nas uči važnim životnim vrijednostima i podsjeća nas na ljepotu prirode koja nas okružuje. Ova knjiga je obavezno štivo za sve male i velike ljubitelje pustolovina i fantastičnih priča.

3/30

Slični proizvodi

Nekoliko nasumično odabranih proizvoda za Vas.

Polovna sa vidljivim znacima korišćenja
Polovna bez oštećenja
Polovna bez oštećenja
Polovna bez oštećenja
Polovna bez oštećenja
Polovna bez oštećenja