Vaša korpa (0)

Milovan Danojlić Ograda na kraju Beograda

Milovan Danojlić Ograda na kraju Beograda


499.00 RSD

Milovan Danojlić Ograda na kraju Beograda
Tvrdi povez
Izdavač Bookland

"Ograda na kraju Beograda" je izvanredno delo autora Milovana Danojlića, jednog od najcenjenijih savremenih pisaca u srpskoj književnosti. Ova knjiga predstavlja duboko emotivnu i izuzetno dirljivu priču smeštenu u jedan od najprepoznatljivijih delova srpske prestonice - Beograd.

Danojlićeva pripovest prati životnu priču glavnog junaka, Aleksandra, čije detinjstvo i adolescencija protekli u siromaštvu i teškim uslovima života na rubu društva. Odrastajući u blizini ograde koja deli njegovu zajednicu od bogatijeg dela grada, Aleksandar je suočen s razlikama u društvenom statusu, nepravdom i oskudicom.

Knjiga "Ograda na kraju Beograda" dotiče se širokog spektra tema, kao što su socijalna nejednakost, prijateljstvo, ljubav, snovi i borba za bolji život. Kroz poetski jezik i izuzetno slikovit prikaz, Danojlić prenosi duboko emotivnu atmosferu Beograda, njegovih ulica, ljudi i njihovih svakodnevnih borbi.

Ova knjiga će vas dirnuti svojom autentičnošću, snažnim opisima i izvanrednom karakterizacijom likova. Danojlićev pripovedački dar omogućava čitaocima da se duboko povežu s likovima i njihovim sudbinama, proživljavajući s njima svaki trenutak i emociju.

"Ograda na kraju Beograda" je knjiga koja će vam otvoriti oči za suptilne lepote i tuge svakodnevnog života, istovremeno vas nadahnjujući da nikada ne odustanete od svojih snova i borbe za bolje sutra.

Ova knjiga je apsolutno nezaobilazno štivo za ljubitelje srpske književnosti, ali i sve one koji cene izvanredne priče o ljudskoj hrabrosti i izdržljivosti. "Ograda na kraju Beograda" će vas očarati svojom dubinom, emotivnošću i izuzetnom prozom Milovana Danojlića.

3/30

Slični proizvodi

Nekoliko nasumično odabranih proizvoda za Vas.