Vaša korpa (0)

Jovo Knežević Spasavanje planete malog princa

Jovo Knežević Spasavanje planete malog princa


499.00 RSD

Jovo Knežević Spasavanje planete malog princa
Tvrdi povez
Izdavač Bookland

"Spasavanje planete malog princa" je začarana avantura koja nas vodi na putovanje kroz čarobni svet jednog od najomiljenijih književnih junaka - malog princa. Ova knjiga je duhovita i inspirativna priča koja naglašava važnost očuvanja naše planete i daje snažnu poruku o ljubavi, prijateljstvu i odgovornosti.

Autor Jovo Knežević, majstor reči i vešti pripovedač, vodi nas na jedinstvenu misiju spasavanja planete malog princa. Kroz prelepo napisanu priču, Jovo nas podseća na važnost brige o našem okruženju i upućuje nas na značaj male svakodnevne geste u očuvanju prirode.

Knjiga je namenjena deci svih uzrasta, ali i odraslima koji će pronaći dublje značenje u ovoj prelepoj priči. Prepuna magičnih trenutaka, nežnosti i mudrosti, ova knjiga će vas očarati i inspirisati da preispitate svoj odnos prema prirodi i svetu koji nas okružuje.

Kroz živopisno opisane scene i likove, knjiga "Spasavanje planete malog princa" nas vodi na uzbudljivo putovanje kroz različite predele planete, gde ćemo sresti raznovrsne životinje i biljke koje nas uče o važnosti ravnoteže u prirodi. Putovanje nas podstiče na razmišljanje o našoj ulozi u očuvanju planete i ističe koliko je bitno da se svako od nas angažuje i preuzme odgovornost za budućnost naše planete.

"Spasavanje planete malog princa" je knjiga koja će vas nasmejati, dirnuti i podstaći na akciju. Uz predivne ilustracije koje doprinose atmosferi priče, ova knjiga će vas inspirisati da postanete čuvari naše predivne planete i da sledite princove mudre reči: "Samo srcem možeš videti prave stvari, bitno je očima nevidljivo."

3/30