Vaša korpa (0)

Miloje Radović Prodavci smeha

Miloje Radović Prodavci smeha


499.00 RSD

Miloje Radović Prodavci smeha
Tvrdi povez
Izdavač Bookland

"Prodavci smeha" je zbirka neodoljivih priča koje vas vode na jedinstvenu avanturu kroz svet humora i smeha. Miloje Radović, talentovani pisac i majstor komedije, donosi ovu zbirku priča koja će vas nasmejati do suza i ostaviti vam osmeh na licu.

Svaka priča u knjizi je mala dragocenost za sebe, ispunjena duhovitošću, ironijom i neodoljivim dosetkama. Radovićev stil pisanja je svež i oštrouman, a njegove priče donose širok spektar smešnih situacija i likova. Od urnebesnih komičnih zapleta do nezaboravnih dijaloga, ove priče će vas izmamiti iz svakodnevnih briga i odvesti vas u svet smeha.

"Prodavci smeha" je knjiga koja će vas podsetiti na važnost smeha i radosti u našem životu. Kroz ove priče, Radović nas uči kako da pronađemo smeh čak i u najtežim trenucima i kako da gledamo na svet s optimizmom i vedrinom. Ova zbirka je idealna za sve ljubitelje humora i one koji žele da se opuste i nasmeju.

Uzmite ovu knjigu u ruke i prepustite se čarobnom svetu humora. Miloje Radović je pravi "prodavac smeha" koji će vas osvojiti svojim pričama i garantovano vam doneti nezaboravne trenutke zabave i radosti.

3/30

Slični proizvodi

Nekoliko nasumično odabranih proizvoda za Vas.

Polovna sa vidljivim znacima korišćenja
Polovna sa vidljivim znacima korišćenja
Polovna bez oštećenja
Popust 5%
Nova
Polovna bez oštećenja