Vaša korpa (0)

Biljana Živković U ime istine

Biljana Živković U ime istine


699.00 RSD

BILJANA ŽIVKOVIĆ U IME ISTINE
Meki povez

U ovoj omnibus knjizi sadržane su, stiče se utisak, dve knjige. Prvi deo bavi se stradanjima političkih osuđenika i kažnjenika i predstavlja veoma umešno zaokruženu tematsku i sadržinsku celinu. Prilozi o trojici stradalnika koji su hrabro i dostojanstveno nosili svoj krst prognanika najbolji su u knjizi i predstavljaju visok profesionalni i spisateljski domet.
Biljana Živković autor je reportaža, članaka, priča, zapisa, putopisa po evropskim i azijskim državama, ali i intervjua sa domaćim i inostranim znamenitim ličnostima iz sveta spoljne i unutrašnje politike, diplomatije, vojne doktrine, istorije, filozofije, sociologije...

Njena prva knjiga `Nekrštena vremena` objavljena je 2004. godine u izdanju Centra za unapređivanje pravnih studija u Beogradu, a 2006. godine druga `Sa izvora najčistije vode`, čiji je izdavač Srpska knjiga. Iz štampe su nedavno izašle dve nove knjige Živkovićeve – delo `Veličanstvena umetnikova usamljenost` i dokumentaristička knjiga o Srbiji i Kosmetu – `U ime istine`, u pripremi su i nove publikacije.

8/3

Slični proizvodi

Nekoliko nasumično odabranih proizvoda za Vas.