Vaša korpa (0)

Milovan Vitezović Ludi dragi kamen

Milovan Vitezović Ludi dragi kamen


499.00 RSD

Milovan Vitezovič Ludi dragi kamen
Tvrdi povez
Izdavač Bookland

"Ludi dragi kamen" je neodoljiva avantura napisana perom talentiranog pisca Milovana Vitezovića. Ova knjiga predstavlja pravo blago za ljubitelje avanturističkih romana i fantastike, te vas vodi na uzbudljivo putovanje kroz fascinantan svet mašte.

Glavni junak priče je običan mladić koji se neočekivano nađe uvučen u carstvo magije, čudesnih bića i neispričanih tajni. Njegova misija je da pronađe tajanstveni "ludi dragi kamen", legendarno blago koje je davno nestalo. Kroz svoje putovanje, junak će se suočiti sa brojnim izazovima, boriti se protiv mračnih sila i otkrivati tajne koje će ga dovesti do samog srca tajanstvene magijske zemlje.

"Ludi dragi kamen" obiluje prelepim opisima egzotičnih lokacija, čarobnih stvorenja i nezaboravnih likova. Vitezovićeva vešta pripovedačka sposobnost dočarava čitavu sliku fantastičnog sveta pred čitačevim očima, uvlačeći ga duboko u priču i ne puštajući ga do samog kraja.

Ova knjiga je savršena kombinacija avanture, misterije i magije koja će vas držati prikovane za stranice sve vreme. Milovan Vitezović je stvorio izuzetno originalno delo koje će zadovoljiti čitatelje svih uzrasta. "Ludi dragi kamen" je knjiga koja će vas transportovati u drugi svet i očarati svojom dubinom i maštovitošću.

Ako volite neispričane priče, misterije koje treba otkriti i putovanja koja će vas ostaviti bez daha, "Ludi dragi kamen" je knjiga koju ne smete propustiti. Uronite u ovu čarobnu avanturu i prepustite se uzbudljivoj mašti Milovana Vitezovića.

3/30